888starz_qiOr

888starz opinie

Beitrag von 888starz_qiOr » Fr 14. Aug 2026, 12:05

Obstawiam tu od jakichs trzech miesiecy, glownie jak mam wolne pol godziny, wiec w miare moge dorzucic od siebie. Trafilem tam przez znajomego, bo chcialem znalezc miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie klona tych wszystkich stron.

Automatow jest masa — z tego co widziec kolo 5 tys. pozycji, choc w praktyce i tak krece tych samych kilku. Pragmatic Play ma tu Sweet Bonanze i Gates of Olympus, jest Play'n GO z Book of Dead, troche NetEnta, Betsoft, plus Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Sekcja live stoi na Evolution — zywi krupierzy, Crazy Time i ruletki dziala bez zacinki nawet na slabszym necie.

Bonus powitalny jest ok: 100% do jakichs 1500 zl + 150 free spinow, bywa tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tylko uwazajcie na wymagany obrot — x40 potrafi zjesc caly bonus, za pierwszym razem przepalilem to. Biezace oferty sprawdzam na 888starz bukmacher opinie przed rejestracja.

Rejestracja to jakies doslownie chwile, min. depozyt to bodajze 20 zl. Wplacam karta — kasa na Neteller przyszla w niecale pol godziny, na karte czekalem dwa dni. Jest opcja z krypto, choc nie probowalem.

Jedyne co mnie wkurzylo: weryfikacja. Kazali wyslac dowod przy pierwszym cashoucie i czekalem prawie dobe. Support po polsku ale nie zawsze od razu, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL rozliczacie sami. Apka na iOS dziala szybciej niz przegladarka, tyle ze trzeba ja sciagac z ich strony. Tak w skrocie — gram dalej, ale bez euforii.