888starz_dika

888starz apk

Beitrag von 888starz_dika » Mi 2. Sep 2026, 23:08

Obstawiam u nich od jakichs osmiu miesiecy, przewaznie automaty i troche live, wiec moge cos napisac. W 888starz katalog gier jest spory — gdzies ze 3000 tytulow, z tym ze czesc to praktycznie te same gry w innych skorkach. Play'n GO jest wszedzie — Sweet Bonanza i Gates of Olympus chodza non stop, ale mam tez slabosc do Book of Dead. Znalazlem sporo Yggdrasil i BTG jesli ktos woli ostrzejsze gry.

Sekcja live jedzie na Evolution, czyli standard. Prawdziwi krupierzy, sa nawet polskojezyczne stoly, Crazy Time i Monopoly Live wieczorem ciezko usiasc. To co mi przeszkadza — przy slabszym laczu potrafi sie zaciac, ale to raczej moja wina niz ich.

Powitalny pakiet w 888starz to 100% do jakichs 1500 zl plus 150 free spinow, rozbite na kilka depozytow. Wager to x35 i powiem wprost — to trzeba odrobic. Trafil mi sie drobny no deposit po potwierdzeniu konta, raczej na sprobowanie niz na wygrana. Swieze promocje sa opisane w 888starz jesli komus sie chce grzebac. Minimalna wplata to jakies 20 zl, zapis trwa moze dwie minuty, tylko KYC lepiej ogarnac od razu.

Cashouty sa ok, bez dramatow. Skrill i Neteller wchodzi mi tego samego dnia, Visa/Mastercard wolniej, do trzech dni. Krypto dziala najlepiej — BTC mialem na portfelu w pol godziny. Support w 888starz odpowiada po polsku, zwykle czekam 3-5 minut na konsultanta, chociaz zdarzyl sie jeden gosc odpowiadajacy szablonami.

Glownie klikam z komorki — wersja przegladarkowa jest lekka, dodatkowo dostepna jest aplikacja na androida. Sciagnalem apke bo powiadomienia o promkach, nie zawiesza sie. Jedna uwaga — widzialem gdzies podrobione wersje typu apk mod, to prosta droga do utraty konta, tylko oficjalna wersja. Licencja Curacao — wiadomo, nie polska, kto gra z Polski, ten wie jak to wyglada.