-
LillianSnone
Рекомендации по домашнему ремонту: как сохранить спокойствие
Рылся в интернете, как класть кафель в санузле. В одних источниках — «главное — ровный слой», а в других — целые трактаты со сложными технологиями. Пока не обнаружил базу с адекватными сайтами, где мастера с опытом объясняют по делу. Вот, может кому пригодится
razom v top
razom v top
-
BonnieLiz
Для початківців, хто зазвичай обожнює готувати, однак ненавидить невпорядкованість під час кухонному просторі!
Дуже відчуваю кожну людину, хто набрид від постійного підбору якісних страви! До цього я мала безліч закладок у браузері - одні портали під випічки, інші під м’ясних делікатесів кушань, решта зі вегетаріанських рецептів. Щодня губилася в цьому лабіринті! Але коли відкрила цей ресурс, все моє кухонне життя змінилося! Тепер мені доступний все в одному зручному джерелі - починаючи з простих ідей для повсякденності і закінчуючи урочистих меню. Дуже оцінюю те, що всі джерела апробаційні досвідом і пропонують зрозумілі , зрозумілі для новачків вказівки. Вже не говорючи про те, зараз роблю страви набагато ефективніше - не треба викидати купу часу на перегляд сторінок
Блог
Блог